Privatlivspolitik

Sidst opdateret: 1. marts 2023

Denne fortrolighedspolitik beskriver vores politikker og procedurer for indsamling, brug og videregivelse af dine oplysninger, når du bruger tjenesten og fortæller dig om dine rettigheder til privatliv og hvordan loven beskytter dig.

Vi bruger dine personlige data til at levere og forbedre tjenesten. Ved at bruge tjenesten accepterer du indsamling og brug af oplysninger i overensstemmelse med denne fortrolighedspolitik.

Fortolkning og definitioner

Fortolkning

De ord, som det oprindelige brev indeholder med store bogstaver, har betydninger defineret under følgende betingelser. Følgende definitioner skal have den samme betydning, uanset om de forekommer i ental eller i flertal.

Definitioner

I denne privatlivspolitik forstås følgende:

  • Konto betyder en unik konto oprettet for dig for at få adgang til vores tjeneste eller dele af vores service.
  • Om os (benævnt enten "Virksomheden", "Vi", "Os" eller "Vores" i denne aftale) refererer til Rork Media Limited, 71-75, Shelton Street, Covent Garden, London, England, WC2H 9JQ. I forbindelse med GDPR er virksomheden den dataansvarlige.
  • Cookies er små filer, der er placeret på din computer, mobilenhed eller en hvilken som helst anden enhed af et websted, der indeholder oplysningerne om din browserhistorie på dette websted blandt dens mange anvendelser.
  • Land henviser til: Det Forenede Kongerige
  • Datastyring, i forbindelse med GDPR (General Data Protection Regulation), henviser til virksomheden som den juridiske person, der alene eller sammen med andre bestemmer formålene og midlerne til behandlingen af ​​personoplysninger.
  • Enhed betyder enhver enhed, der har adgang til Tjenesten, såsom en computer, en mobiltelefon eller en digital tablet.
  • Do Not Track (DNT) er et koncept, der er blevet fremmet af amerikanske regulerende myndigheder, især US Federal Trade Commission (FTC), for at internetindustrien skal udvikle og implementere en mekanisme, der giver internetbrugere mulighed for at kontrollere sporingen af ​​deres onlineaktiviteter på tværs af websteder .
  • Facebook Fan Page er en offentlig profil ved navn Diver Magazine, der specifikt er oprettet af virksomheden på det sociale netværk på Facebook, tilgængelig fra DIVER – Den største onlineressource for dykkere
  • Personoplysninger er enhver information, der vedrører en identificeret eller identificerbar person. Med henblik på GDPR betyder persondata enhver information, der vedrører dig, såsom et navn, et identifikationsnummer, lokalitetsdata, online-id eller en eller flere faktorer, der er specifikke for det fysiske, fysiologiske, genetiske, mentale, økonomiske, kulturelle eller sociale identitet.
  • Service henviser til hjemmesiden.
  • Tjenesteudbyder betyder enhver fysisk eller juridisk person, der behandler dataene på vegne af virksomheden. Det refererer til tredjepartsselskaber eller enkeltpersoner, der er ansat i virksomheden for at lette tjenesten, for at levere tjenesten på vegne af virksomheden, for at udføre tjenester relateret til tjenesten eller for at hjælpe virksomheden med at analysere, hvordan tjenesten bruges. I forbindelse med GDPR betragtes serviceudbydere som databehandlere.
  • Tredjeparts Social Media Service henviser til ethvert websted eller ethvert websted på det sociale netværk, gennem hvilket en bruger kan logge ind eller oprette en konto for at bruge tjenesten.
  • Brugsdata henviser til data indsamlet automatisk, enten genereret ved brug af tjenesten eller fra selve serviceinfrastrukturen (for eksempel varigheden af ​​et sidebesøg).
  • Hjemmeside henviser til Diver Magazine, tilgængelig fra Divernet
  • Du betyder den person, der tilgår eller bruger Tjenesten, eller den virksomhed eller anden juridisk enhed, på vegne af hvilken en sådan person tilgår eller bruger Tjenesten, alt efter hvad der er relevant. I henhold til GDPR (General Data Protection Regulation) kan du blive omtalt som den registrerede eller som brugeren, da du er den person, der bruger tjenesten.

Indsamling og brug af dine personlige data

Typer af data indsamlet

Personoplysninger

Mens vi bruger vores service, kan vi bede dig om at give os visse personligt identificerbare oplysninger, der kan bruges til at kontakte eller identificere dig. Personligt identificerbare oplysninger kan omfatte, men er ikke begrænset til:

  • E-mail adresse
  • Fornavn og efternavn
  • Telefonnummer
  • Adresse, Stat, Provins, Postnummer / Postnummer, By
  • Bankkontooplysninger for at betale for produkter og/eller tjenester inden for tjenesten
  • Brugsdata

Når du betaler for et produkt og/eller en service via bankoverførsel, kan vi bede dig om at give oplysninger for at lette denne transaktion og for at bekræfte din identitet. Sådanne oplysninger kan omfatte, uden begrænsning:

  • Fødselsdato
  • Pas eller nationalt ID -kort
  • Bankkortopgørelse
  • Andre oplysninger, der forbinder dig til en adresse

Brugsdata

Brugsdata indsamles automatisk, når du bruger tjenesten.

Brugsdata kan omfatte oplysninger såsom din enheds internetprotokoladresse (f.eks. IP-adresse), browsertype, browserversion, siderne i vores service, som du besøger, tidspunktet og datoen for dit besøg, den tid, der bruges på disse sider, unik enhed identifikatorer og andre diagnostiske data.

Når du får adgang til Tjenesten via eller via en mobilenhed, kan vi indsamle visse oplysninger automatisk, herunder, men ikke begrænset til, den type mobilenhed, du bruger, Din mobile enheds unikke ID, IP-adressen på din mobile enhed, Din mobil operativsystem, typen af ​​mobil internetbrowser, du bruger, unikke enhedsidentifikatorer og andre diagnostiske data.

Vi kan også indsamle oplysninger, som din browser sender hver gang du besøger vores tjeneste, eller når du får adgang til tjenesten af ​​eller via en mobilenhed.

Oplysninger fra tredjeparts sociale medietjenester

Virksomheden giver dig mulighed for at oprette en konto og logge ind for at bruge tjenesten gennem følgende tredjeparts sociale mediatjenester:

  • Google
  • Facebook
  • Twitter

Hvis du beslutter dig for at registrere dig gennem eller på anden måde give os adgang til en tredjeparts sociale medietjeneste, kan vi indsamle personlige data, der allerede er knyttet til din tredjeparts sociale medietjenestes konto, såsom dit navn, din e-mailadresse, dine aktiviteter eller Din kontaktliste knyttet til den konto.

Du har muligvis også mulighed for at dele yderligere oplysninger med virksomheden via din tredjeparts sociale medietjenestes konto. Hvis du vælger at give sådanne oplysninger og personlige data, under registrering eller på anden måde, giver du virksomheden tilladelse til at bruge, dele og opbevare dem på en måde, der er i overensstemmelse med denne privatlivspolitik.

Sporingsteknologier og cookies

Vi bruger cookies og lignende sporingsteknologier til at spore aktiviteten på vores service og gemme visse oplysninger. Brugte sporingsteknologier er fyrtårne, tags og scripts til at indsamle og spore information og til at forbedre og analysere vores service. De teknologier, vi bruger, kan omfatte:

  • Cookies eller browser-cookies. En cookie er en lille fil placeret på din enhed. Du kan instruere din browser om at afvise alle cookies eller angive, hvornår en cookie sendes. Men hvis du ikke accepterer cookies, kan du muligvis ikke bruge nogle dele af vores service. Medmindre du har justeret din browserindstilling, så den nægter cookies, kan vores service bruge cookies.
  • Flash-cookies. Visse funktioner i vores service kan bruge lokale lagrede objekter (eller Flash-cookies) til at indsamle og gemme oplysninger om dine præferencer eller din aktivitet på vores service. Flash-cookies administreres ikke af de samme browserindstillinger som dem, der bruges til browsercookies. For mere information om, hvordan du kan slette Flash-cookies, skal du læse "Hvor kan jeg ændre indstillingerne for deaktivering eller sletning af lokale delte objekter?" tilgængelig på Adobe Flash Player
  • Web Beacons. Visse sektioner af vores service og vores e-mails kan indeholde små elektroniske filer kendt som web-beacons (også kaldet klare gifs, pixel tags og gifs til single pixel), der f.eks. Tillader virksomheden at tælle brugere, der har besøgt disse sider eller åbnet en e-mail og for andre relaterede webstedsstatistikker (for eksempel registrering af en bestemt sektions popularitet og kontrol af system- og serverintegritet).

Cookies kan være "vedvarende" eller "session" -cookies. Vedvarende cookies forbliver på din personlige computer eller mobilenhed, når du går offline, mens sessionscookies slettes, så snart du lukker din webbrowser. Du kan lære mere om cookies her: Cookies af TermsFeed Generator.

Vi bruger både sessions- og vedvarende cookies til nedenstående formål:

  • Nødvendige / væsentlige cookies Type: Sessionscookies Administreret af: Us Formål: Disse cookies er afgørende for at give dig tjenester tilgængelige via hjemmesiden og for at gøre det muligt for dig at bruge nogle af dens funktioner. De hjælper med at godkende brugere og forhindre svigagtig brug af brugerkonti. Uden disse cookies kan de tjenester, du har bedt om, ikke leveres, og vi bruger kun disse cookies til at give dig disse tjenester.
  • Cookies politik / meddelelse accept cookies Type: Vedvarende cookies administreret af: Us Formål: Disse cookies identificerer, om brugerne har accepteret brugen af ​​cookies på webstedet.
  • Funktionalitet Cookies Type: Vedvarende cookies Administreret af: Us Formål: Disse cookies giver os mulighed for at huske valg, du foretager, når du bruger hjemmesiden, såsom at huske dine loginoplysninger eller sprogindstillinger. Formålet med disse cookies er at give dig en mere personlig oplevelse og at undgå, at du skal indtaste dine præferencer igen, hver gang du bruger hjemmesiden.
  • Sporing og performance-cookies Type: Vedvarende cookies Administreret af: Tredjeparter Formål: Disse cookies bruges til at spore information om trafik til hjemmesiden og hvordan brugere bruger hjemmesiden. Oplysningerne indsamlet via disse cookies kan direkte eller indirekte identificere dig som en individuel besøgende. Dette skyldes, at de indsamlede oplysninger typisk er knyttet til en pseudonym identifikator forbundet med den enhed, du bruger til at få adgang til webstedet. Vi kan også bruge disse cookies til at teste nye sider, funktioner eller nye funktioner på webstedet for at se, hvordan vores brugere reagerer på dem.
  • Målretning og annoncering af cookies Type: Vedvarende cookies Administreret af: Tredjeparter Formål: Disse cookies sporer dine browservaner for at sætte os i stand til at vise annoncer, som er mere tilbøjelige til at interessere dig. Disse cookies bruger information om din browserhistorik til at gruppere dig med andre brugere, der har lignende interesser. Baseret på disse oplysninger og med vores tilladelse kan tredjepartsannoncører placere cookies for at gøre det muligt for dem at vise annoncer, som vi mener vil være relevante for dine interesser, mens du er på tredjepartswebsteder.

For mere information om de cookies, vi bruger, og dine valg vedrørende cookies, kan du besøge vores cookiepolitik eller sektionen Cookies i vores fortrolighedspolitik.

Brug af dine personlige data

Virksomheden kan bruge personlige data til følgende formål:

  • At yde og vedligeholde vores Service, herunder for at overvåge brugen af ​​vores service.
  • Sådan administrerer du din konto: at administrere din registrering som bruger af Tjenesten. De personlige data, du leverer, kan give dig adgang til forskellige funktioner i tjenesten, der er tilgængelige for dig som en registreret bruger.
  • For udførelse af en kontrakt: udvikling, overholdelse og forpligtelse af købekontrakten for de produkter, varer eller tjenester, du har købt eller af enhver anden kontrakt med os gennem tjenesten.
  • For at kontakte dig: For at kontakte dig via e-mail, telefonopkald, SMS eller andre tilsvarende former for elektronisk kommunikation, såsom en mobilapps push-meddelelser om opdateringer eller informativ kommunikation relateret til funktionaliteter, produkter eller kontrakterede tjenester, herunder sikkerhedsopdateringer, når det er nødvendigt eller rimeligt for deres implementering.
  • At give dig med nyheder, særlige tilbud og generelle oplysninger om andre varer, tjenester og begivenheder, som vi tilbyder, der ligner dem, du allerede har købt eller forespurgt om, medmindre du har valgt ikke at modtage sådanne oplysninger.
  • Sådan administrerer du dine anmodninger: At deltage og administrere dine anmodninger til os.
  • At levere målrettet annoncering til dig: Vi kan bruge dine oplysninger til at udvikle og vise indhold og annoncering (og arbejde med tredjepartsleverandører, der gør det) skræddersyet til dine interesser og/eller placering og til at måle dets effektivitet.
  • For forretningsoverførsler: Vi kan bruge dine oplysninger til at evaluere eller gennemføre en fusion, frasalg, omstrukturering, reorganisering, opløsning eller andet salg eller overførsel af nogle eller alle vores aktiver, hvad enten det er en fortsat virksomhed eller som en del af konkurs, likvidation eller lignende, hvor personlige data, som vi har om vores servicebrugere, er blandt de aktiver, der overføres.
  • Til andre formål: Vi kan bruge dine oplysninger til andre formål, såsom dataanalyse, identificering af brugstendenser, bestemmelse af effektiviteten af ​​vores reklamekampagner og til at evaluere og forbedre vores service, produkter, tjenester, markedsføring og din oplevelse.

Vi deler muligvis dine personlige oplysninger i følgende situationer:

  • Med tjenesteudbydere: Vi kan dele dine personlige oplysninger med tjenesteudbydere for at overvåge og analysere brugen af ​​vores tjeneste, for at vise annoncer til dig for at hjælpe med at understøtte og vedligeholde vores tjeneste, for at annoncere på tredjepartswebsteder til dig, efter du har besøgt vores tjeneste, til betalingsbehandling, at kontakte dig.
  • For forretningsoverførsler: Vi kan dele eller overføre dine personlige oplysninger i forbindelse med eller under forhandlinger om enhver fusion, salg af virksomhedens aktiver, finansiering eller erhvervelse af hele eller en del af vores forretning til et andet selskab.
  • Med tilknyttede virksomheder: Vi deler muligvis dine oplysninger med vores tilknyttede virksomheder, i hvilket tilfælde vi kræver, at disse tilknyttede virksomheder overholder denne fortrolighedspolitik. Tilknyttede virksomheder inkluderer Vores moderselskab og alle andre datterselskaber, joint venture-partnere eller andre virksomheder, som vi kontrollerer, eller som er under fælles kontrol med os.
  • Med forretningspartnere: Vi deler muligvis dine oplysninger med vores forretningspartnere for at tilbyde dig visse produkter, tjenester eller kampagner.
  • Med andre brugere: når du deler personlige oplysninger eller på anden måde interagerer i de offentlige områder med andre brugere, kan sådanne oplysninger blive vist af alle brugere og kan distribueres offentligt uden for. Hvis du interagerer med andre brugere eller registrerer dig via en tredjeparts sociale medietjeneste, kan dine kontakter på tredjeparts sociale medietjeneste muligvis se Dit navn, profil, billeder og beskrivelse af din aktivitet. Tilsvarende vil andre brugere kunne se beskrivelser af din aktivitet, kommunikere med dig og se din profil.
  • Med dit samtykke: Vi kan videregive dine personlige oplysninger til ethvert andet formål med dit samtykke.

Opbevaring af dine personlige data

Virksomheden vil kun opbevare dine personlige data, så længe det er nødvendigt til de formål, der er beskrevet i denne politik til beskyttelse af personlige oplysninger. Vi vil opbevare og bruge dine personlige data i det omfang, det er nødvendigt for at overholde vores juridiske forpligtelser (for eksempel hvis vi er forpligtet til at bevare dine data for at overholde gældende love), løse tvister og håndhæve vores juridiske aftaler og politikker.

Virksomheden vil også opbevare brugsdata til interne analyseformål. Brugerdata opbevares generelt i en kortere periode, undtagen når disse data bruges til at styrke sikkerheden eller for at forbedre vores tjenestes funktionalitet, eller vi er lovligt forpligtet til at opbevare disse data i længere tidsperioder.

Overførsel af dine personlige data

Dine oplysninger, herunder personlige data, behandles på virksomhedens driftskontorer og andre steder, hvor parterne, der er involveret i behandlingen, er placeret. Det betyder, at disse oplysninger kan overføres til - og vedligeholdes på - computere, der er placeret uden for din stat, provins, land eller anden statlig jurisdiktion, hvor databeskyttelseslovgivningen kan afvige fra dem fra din jurisdiktion.

Dit samtykke til denne fortrolighedspolitik efterfulgt af din indsendelse af sådanne oplysninger repræsenterer din aftale med denne overførsel.

Virksomheden vil tage alle nødvendige skridt til at sikre, at dine data behandles sikkert og i overensstemmelse med denne fortrolighedspolitik, og ingen overførsel af dine personlige data vil finde sted til en organisation eller et land, medmindre der er tilstrækkelig kontrol på stedet, herunder sikkerheden i Dine data og andre personlige oplysninger.

Videregivelse af dine personlige data

Forretningstransaktioner

Hvis virksomheden er involveret i en fusion, erhvervelse eller salg af aktiver, kan dine personlige data blive overført. Vi vil give besked, før dine personlige data overføres og bliver underlagt en anden privatlivspolitik.

Retshåndhævelse

Under visse omstændigheder kan virksomheden blive forpligtet til at videregive dine personlige data, hvis det kræves ved lov eller som svar på gyldige anmodninger fra offentlige myndigheder (f.eks. En domstol eller et regeringsagentur).

Andre juridiske krav

Virksomheden kan videregive dine personlige data i god tro på, at en sådan handling er nødvendig for at:

  • Overhold en juridisk forpligtelse
  • Beskyt og forsvar selskabets rettigheder eller ejendom
  • Forhindre eller undersøge mulig forseelse i forbindelse med Tjenesten
  • Beskyt den personlige sikkerhed for brugere af tjenesten eller offentligheden
  • Beskyt mod juridisk ansvar

Sikkerhed for dine personlige data

Sikkerheden ved dine personlige data er vigtig for os, men husk, at ingen metode til transmission over internettet eller metode til elektronisk opbevaring er 100% sikker. Selvom vi stræber efter at bruge kommercielt acceptable midler til at beskytte dine personlige data, kan vi ikke garantere dets absolutte sikkerhed.

Detaljerede oplysninger om behandlingen af ​​dine personoplysninger

De serviceudbydere, vi bruger, har muligvis adgang til dine personlige data. Disse tredjepartsleverandører indsamler, opbevarer, bruger, behandler og overfører oplysninger om din aktivitet på vores service i overensstemmelse med deres fortrolighedspolitikker.

Analyse

Vi bruger muligvis tredjeparts serviceudbydere til at overvåge og analysere brugen af ​​vores service.

  • Google Analytics Google Analytics er en webanalysetjeneste, der tilbydes af Google, der sporer og rapporterer trafik på webstedet. Google bruger de indsamlede data til at spore og overvåge brugen af ​​vores Tjeneste. Disse data deles med andre Google-tjenester. Google kan bruge de indsamlede data til at kontekstualisere og tilpasse annoncerne på sit eget annoncenetværk. Du kan fravælge at have gjort din aktivitet på Tjenesten tilgængelig for Google Analytics ved at installere Google Analytics opt-out browser-tilføjelsen. Tilføjelsen forhindrer Google Analytics JavaScript (ga.js, analytics.js og dc.js) i at dele oplysninger med Google Analytics om besøgsaktivitet. For mere information om Googles privatlivspraksis, besøg venligst Webside for Googles privatliv og vilkår.
  • Monsterindsigt Deres privatlivspolitik kan ses på deres hjemmeside.

Reklame

Vi kan bruge tjenesteudbydere til at vise annoncer til dig for at hjælpe med at understøtte og vedligeholde vores tjeneste.

  • Google AdSense & DoubleClick Cookie Google bruger som tredjepartsleverandør cookies til at vise annoncer på vores tjeneste. Googles brug af DoubleClick-cookien gør det og dets partnere i stand til at vise annoncer til vores brugere baseret på deres besøg på vores tjeneste eller andre websteder på internettet. Du kan fravælge brugen af ​​DoubleClick Cookie til interessebaseret annoncering ved at besøge Websiden med Google Ads-indstillinger.
  • adbutler AdButler er en reklametjeneste leveret af Sparklit Networks Inc. For mere information om AdButler, besøg venligst deres Privatlivspolitik.

Mediavine Programmatic Advertising (Ver 1.1)

Hjemmesiden samarbejder med Mediavine om at administrere tredjeparts interessebaserede annoncer, der vises på hjemmesiden. Mediavine serverer indhold og annoncer, når du besøger hjemmesiden, som kan bruge første- og tredjepartscookies. En cookie er en lille tekstfil, som sendes til din computer eller mobilenhed (i denne politik omtalt som en "enhed") af webserveren, så et websted kan huske nogle oplysninger om din browsingaktivitet på webstedet.

Første parts cookies oprettes af det websted, du besøger. En tredjepartscookie bruges ofte i adfærdsmæssig reklame og analyse og oprettes af et andet domæne end det websted, du besøger. Tredjepartscookies, tags, pixels, beacons og andre lignende teknologier (samlet kaldet "Tags") kan placeres på webstedet for at overvåge interaktion med reklameindhold og for at målrette og optimere reklame. Hver internetbrowser har funktionalitet, så du kan blokere både første og tredjepartscookies og rydde din browsers cache. Funktionen “hjælp” i menulinjen i de fleste browsere fortæller dig, hvordan du stopper med at acceptere nye cookies, hvordan du modtager underretning om nye cookies, hvordan du deaktiverer eksisterende cookies, og hvordan du rydder din browsers cache. For mere information om cookies og hvordan du deaktiverer dem, kan du se oplysningerne på Alt om cookies.

Uden cookies kan du muligvis ikke få det fulde udbytte af webstedets indhold og funktioner. Bemærk venligst, at afvisning af cookies ikke betyder, at du ikke længere vil se annoncer, når du besøger vores websted. I tilfælde af at du fravælger, vil du stadig se ikke-personlige annoncer på hjemmesiden.

Hjemmesiden indsamler følgende data ved hjælp af en cookie, når der vises personlige annoncer:

  • IP-adresse
  • Operativsystem type
  • Operativsystem version
  • Device Type
  • Sprog på hjemmesiden
  • Webbrowsertype
  • E-mail (i hashed form)

Mediavine-partnere (virksomheder anført nedenfor, som Mediavine deler data med) kan også bruge disse data til at linke til andre slutbrugeroplysninger, som partneren uafhængigt har indsamlet for at levere målrettede annoncer. Mediavine Partners kan også separat indsamle data om slutbrugere fra andre kilder, såsom annoncerings-id'er eller pixels, og linke disse data til data indsamlet fra Mediavine-udgivere for at levere interessebaseret annoncering på tværs af din onlineoplevelse, herunder enheder, browsere og apps . Disse data omfatter brugsdata, cookieoplysninger, enhedsoplysninger, information om interaktioner mellem brugere og annoncer og websteder, geolokationsdata, trafikdata og information om en besøgendes henvisningskilde til et bestemt websted. Mediavine-partnere kan også oprette unikke id'er for at skabe målgruppesegmenter, som bruges til at levere målrettet annoncering.

Hvis du gerne vil have mere information om denne praksis og vide dine valg om at til- eller fravælge denne dataindsamling, kan du besøge National Advertising Initiative opt-out side. Du kan også besøge Digital Advertising Alliances hjemmeside og Network Advertising Initiative hjemmeside for at lære mere information om interessebaseret reklame. Du kan downloade AppChoices-appen på Digital Advertising Alliances AppChoices-app for at fravælge i forbindelse med mobilapps eller bruge platformsknapperne på din mobile enhed til at fravælge.

For specifik information om Mediavine Partners, de data hver indsamler og deres dataindsamling og privatlivspolitikker, besøg venligst Mediavine partnere.

Email Marketing

Vi kan bruge dine personlige data til at kontakte dig med nyhedsbreve, markedsførings- eller reklamemateriale og anden information, der kan være af interesse for dig. Du kan fravælge at modtage enhver eller alle disse meddelelser fra os ved at følge afmeldingslinket eller instruktionerne i enhver e-mail, vi sender, eller ved at kontakte os.

Vi bruger muligvis udbydere af e-mailmarkedsføringstjenester til at administrere og sende e-mails til dig.

Betalinger

Vi kan levere betalte produkter og / eller tjenester inden for tjenesten. I så fald bruger vi muligvis tredjeparts tjenester til betalingsbehandling (f.eks. Betalingsbehandlere).

Vi gemmer eller indsamler ikke dine betalingskortoplysninger. Disse oplysninger leveres direkte til vores tredjeparts betalingsbehandlere, hvis brug af dine personlige oplysninger er underlagt deres privatlivspolitik. Disse betalingsprocessorer overholder de standarder, der er fastsat af PCI-DSS som administreret af PCI Security Standards Council, hvilket er en fælles indsats fra mærker som Visa, Mastercard, American Express og Discover. PCI-DSS-krav hjælper med at sikre sikker håndtering af betalingsoplysninger.

Når du bruger vores service til at betale et produkt og/eller en service via bankoverførsel, kan vi bede dig om at give oplysninger for at lette denne transaktion og for at bekræfte din identitet.

Adfærdsmæssig remarketing

Virksomheden bruger remarketingtjenester til at annoncere for dig, efter du har tilgået eller besøgt vores tjeneste. Vi og vores tredjepartsleverandører bruger cookies og ikke-cookie-teknologier til at hjælpe os med at genkende din enhed og forstå, hvordan du bruger vores service, så vi kan forbedre vores service for at afspejle dine interesser og vise dig annoncer, der sandsynligvis vil være af større interesse til dig.

Disse tredjepartsleverandører indsamler, opbevarer, bruger, behandler og overfører oplysninger om din aktivitet på vores tjeneste i overensstemmelse med deres privatlivspolitikker og for at gøre os i stand til at:

  • Mål og analyser trafik og browseraktivitet på vores tjeneste
  • Vis annoncer for vores produkter og/eller tjenester til dig på tredjepartswebsteder eller -apps
  • Mål og analyser effektiviteten af ​​vores reklamekampagner

Nogle af disse tredjepartsleverandører kan bruge ikke-cookie-teknologier, som muligvis ikke påvirkes af browserindstillinger, der blokerer cookies. Din browser tillader muligvis ikke dig at blokere sådanne teknologier. Du kan bruge følgende tredjepartsværktøjer til at afvise indsamling og brug af oplysninger med det formål at vise dig interessebaseret annoncering:

Du kan fravælge al personlig annoncering ved at aktivere privatlivsfunktioner på din mobilenhed, f.eks. Limit Ad Tracking (iOS) og Opt Out of Ads Personalization (Android). Se Hjælpesystemet til din mobile enhed for at få flere oplysninger.

Vi kan dele oplysninger, såsom hashkrypterede e-mail-adresser (hvis tilgængelige) eller andre online-id'er indsamlet på vores tjeneste med disse tredjepartsleverandører. Dette giver vores tredjepartsleverandører mulighed for at genkende og levere dig annoncer på tværs af enheder og browsere. For at læse mere om de teknologier, der bruges af disse tredjepartsleverandører, og deres egenskaber på tværs af enheder, henvises til privatlivspolitikken for hver leverandør, der er anført nedenfor.

De tredjepartsleverandører, vi bruger, er:

GDPR Privatliv

Juridisk grundlag for behandling af personoplysninger i henhold til GDPR

Vi kan behandle personoplysninger under følgende betingelser:

  • Samtykke: Du har givet dit samtykke til behandling af personoplysninger til et eller flere specifikke formål.
  • Udførelse af en kontrakt: Tilvejebringelse af personoplysninger er nødvendig for udførelsen af ​​en aftale med dig og/eller for eventuelle prækontraktuelle forpligtelser heraf.
  • Juridiske forpligtelser: Behandling af personoplysninger er nødvendig for at overholde en juridisk forpligtelse, som virksomheden er underlagt.
  • Vitale interesser: Behandling af personoplysninger er nødvendig for at beskytte dine eller en anden fysisk persons vitale interesser.
  • Offentlige interesser: Behandling af personoplysninger er relateret til en opgave, der udføres i offentlighedens interesse eller i udøvelsen af ​​officiel myndighed, der tilkommer virksomheden.
  • Legitime interesser: Behandling af personoplysninger er nødvendig af hensyn til de legitime interesser, som virksomheden forfølger.

Under alle omstændigheder vil Virksomheden med glæde hjælpe med at afklare det specifikke juridiske grundlag, der gælder for behandlingen, og især om levering af personoplysninger er et lovbestemt eller kontraktmæssigt krav eller et krav, der er nødvendigt for at indgå en kontrakt.

Dine rettigheder i henhold til GDPR

Virksomheden forpligter sig til at respektere fortroligheden af ​​dine personlige data og garantere, at du kan udøve dine rettigheder.

Du har ret i henhold til denne privatlivspolitik og ved lov, hvis du er inden for EU, til:

  • Anmod om adgang til dine personlige data. Retten til at få adgang til, opdatere eller slette de oplysninger, vi har om dig. Når det er muligt, kan du få adgang til, opdatere eller anmode om sletning af dine personlige data direkte i afsnittet om dine kontoindstillinger. Hvis du ikke selv er i stand til at udføre disse handlinger, bedes du kontakte os for at hjælpe dig. Dette giver dig også mulighed for at modtage en kopi af de personlige data, vi har om dig.
  • Anmod om rettelse af de personoplysninger, som vi opbevarer om dig. Du har ret til at få rettet enhver ufuldstændig eller unøjagtig information, vi har om dig.
  • Indsigelse mod behandling af dine personoplysninger. Denne ret eksisterer, hvor vi stoler på en legitim interesse som det juridiske grundlag for vores behandling, og der er noget ved din særlige situation, som gør, at du ønsker at gøre indsigelse mod vores behandling af dine personoplysninger på denne grund. Du har også ret til at gøre indsigelse, når vi behandler dine personoplysninger til direkte markedsføringsformål.
  • Anmod om sletning af dine personlige data. Du har ret til at bede os om at slette eller fjerne personlige data, når der ikke er nogen god grund for os til at fortsætte med at behandle dem.
  • Anmod om overførsel af dine personlige data. Vi vil give dig, eller til en tredjepart, du har valgt, dine personlige data i et struktureret, almindeligt anvendt, maskinlæsbart format. Bemærk venligst, at denne ret kun gælder for automatiserede oplysninger, som du oprindeligt gav os samtykke til at bruge, eller hvor vi brugte oplysningerne til at udføre en kontrakt med dig.
  • Træk dit samtykke tilbage. Du har ret til at trække dit samtykke tilbage til brug af dine personlige data. Hvis du trækker dit samtykke tilbage, er vi muligvis ikke i stand til at give dig adgang til visse specifikke funktioner i tjenesten.

Udøvelse af dine GDPR databeskyttelsesrettigheder

Du kan udøve dine rettigheder til adgang, berigtigelse, annullering og indsigelse ved at kontakte os. Bemærk venligst, at vi kan bede dig om at bekræfte din identitet, før du reagerer på sådanne anmodninger. Hvis du fremsætter en anmodning, vil vi gøre vores bedste for at svare dig så hurtigt som muligt.

Du har ret til at klage til en databeskyttelsesmyndighed over vores indsamling og brug af dine personlige data. For mere information, hvis du er i Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde (EEA), bedes du kontakte din lokale databeskyttelsesmyndighed i EØS.

Facebook Fan Page

Datakontrol til Facebook-fanesiden

Virksomheden er den dataansvarlige for dine personlige data indsamlet, mens du bruger tjenesten. Som operatør af Facebook Fan Page, Virksomheden og operatøren af ​​det sociale netværk Facebook er Joint Controllers.

Virksomheden har indgået aftaler med Facebook, der blandt andet definerer vilkårene for brugen af ​​Facebook Fan-siden. Disse vilkår er for det meste baseret på Facebooks servicevilkår

Besøg Facebook Privacy Policy for mere information om, hvordan Facebook administrerer personlige data eller kontakter Facebook online eller via mail: Facebook, Inc. ATTN, Privacy Operations, 1601 Willow Road, Menlo Park, CA 94025, USA.

Facebook Insights

Vi bruger Facebook Insights-funktionen i forbindelse med driften af ​​Facebook-fanesiden og på basis af GDPR for at opnå anonymiserede statistiske data om vores brugere.

Til dette formål placerer Facebook en cookie på den enhed, som brugeren besøger vores Facebook-faneside. Hver cookie indeholder en unik identifikationskode og forbliver aktiv i en periode på to år, undtagen når den slettes inden udgangen af ​​denne periode.

Facebook modtager, registrerer og behandler de oplysninger, der er gemt i cookien, især når brugeren besøger Facebook-tjenesterne, tjenester, der leveres af andre medlemmer af Facebook-fanesiden, og tjenester af andre virksomheder, der bruger Facebook-tjenester.

For mere information om Facebooks privatlivspraksis, besøg venligst Facebook Privacy Policy.

"Spor ikke" -politik som påkrævet af California Online Privacy Protection Act (CalOPPA)

Vores service reagerer ikke på Do Not Track -signaler.

Nogle tredjepartswebsteder holder dog styr på dine browsingaktiviteter. Hvis du besøger sådanne websteder, kan du indstille dine præferencer i din webbrowser til at informere websteder om, at du ikke ønsker at blive sporet. Du kan aktivere eller deaktivere DNT ved at besøge præferencer eller indstillingssiden i din webbrowser.

Børns personlige oplysninger

Vores service henvender sig ikke til personer under 13 år. Vi indsamler ikke bevidst personlig identificerbare oplysninger fra nogen under 13 år. Hvis du er en forælder eller værge og du er opmærksom på, at dit barn har givet os personlige data, bedes du venligst kontakt os. Hvis vi bliver opmærksomme på, at vi har indsamlet personlige data fra nogen under 13 år uden verifikation af forældremyndighed, tager vi skridt til at fjerne disse oplysninger fra vores servere.

Hvis vi har brug for at stole på samtykke som et juridisk grundlag for behandling af dine oplysninger, og dit land kræver samtykke fra en forælder, kan vi kræve din forældres samtykke, før vi indsamler og bruger disse oplysninger.

Links til andre websteder

Vores service kan indeholde links til andre websteder, der ikke drives af os. Hvis du klikker på et tredjepartslink, vil du blive dirigeret til denne tredjeparts websted. Vi anbefaler dig kraftigt at gennemgå fortrolighedspolitikken for hvert websted, du besøger.

Vi har ingen kontrol over og påtager os intet ansvar for indholdet, privatlivspolitikken eller praksis for tredjepartswebsteder eller tjenester.

Ændringer i denne Privacy Policy

Vi opdaterer muligvis vores fortrolighedspolitik fra tid til anden. Vi underretter dig om ændringer ved at offentliggøre den nye fortrolighedspolitik på denne side.

Vi giver dig besked via e-mail og / eller en fremtrædende meddelelse om vores service, inden ændringen træder i kraft, og opdaterer "Senest opdateret" -datoen øverst i denne fortrolighedspolitik.

Du rådes til regelmæssigt at gennemlæse denne Privacy Policy for eventuelle ændringer. Ændringer i denne privatlivspolitik er effektive, når de er publiceret på denne side.

Kontakt os

Hvis du har spørgsmål til denne privatlivspolitik, kan du kontakte os: